WeTime önismereti kártyajáték

8890 Ft

A WeTime egy kifejezetten szülőknek készült önismereti és társas kártyajáték, ami valódi, mély párbeszédet tud elindítani a párotokkal, hogy jobban megismerjétek magatokat és egymást, de akár egyedül vagy a barátaitokkal is használhatjátok a kártyát. Mert szülőnek lenni: a világon a legcsodálatosabb dolog, ugyanakkor folyamatos tanulás és kőkemény önismereti munka.

Ingyenes házhozszállítás 20.000 Ft feletti vásárlás esetén!

Készleten

Cikkszám: 21346 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Nálatok is vannak olyan esték, amikor beszélgetnétek egy jót, de nem juttok túl a mindennapi témákon? Vagy nektek is vannak olyan kérdéseitek, amikről szeretnétek beszélni, de nem meritek feltenni őket? A WeTime pont ebben tud nektek segíteni.

Ez az önismereti játék többek közt anyasággal, apasággal, gyerekekkel, párkapcsolattal, szexualitással kapcsolatos kérdéseket tartalmaz, olyan kérdéseket, amelyek segítenek jobban megérteni egymást és magatokat, és ezáltal segít újra közelebb kerülni egymáshoz.

Fontos! Ez a játék nagyon mély beszélgetéseket is elindíthat. Vannak nehezebb kérdések, amiket esetleg kényelmetlennek érezhettek, vagy csak nem szeretnétek válaszolni rá az adott helyzetben, ilyenkor bátran passzoljatok. Ha pedig bármikor azt érzitek, hogy már nem komfortos nektek a játék, tegyétek félre egy időre a paklit. Ez egy önismereti játék, előhozhat olyan gondolatokat, érzéseket, amikről korábban nem is tudtatok.

További információk

Tömeg133 g
Méretek95 × 29 × 67 mm

Érdekelhetnek még…