My happy place önismereti kártyajáték

8890 Ft

70 kérdés egy tudatosabb élethez, befelé figyeléshez, önmagadhoz való kapcsolódáshoz. Hisz a legrégebbi és legfontosabb kapcsolatod az, amit önmagaddal ápolsz.

Építsd be a mindennapi rutinodba, használd naplózáshoz, vagy válaszoljátok meg a kérdéseket egy tartalmas beszélgetés közben.

Ingyenes házhozszállítás 20.000 Ft feletti vásárlás esetén!

Készleten

Cikkszám: 46689 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Az önismeret egy életen át tartó utazás, egy soha véget nem érő tanulási folyamat. Minél jobban ismerjük magunkat, annál nagyobb esélyünk van rá, hogy kiegyensúlyozott, boldog életet éljünk. Ugyanis senki sem tökéletes, mindenkinek vannak hibái, de ha tudjuk, mik ezek, és képesek vagyunk szembenézni velük, akkor lehetőségünk lesz fejlődni, illetve elfogadni, hogy bizonyos hibákon nem tudunk változtatni. Önismeret nélkül nincs fejlődés, sem elfogadás és önszeretet.

A My happy place segít, hogy jobban megismerd önmagad, a párod vagy a barátaid. A kártyákkal végiggondolhatsz olyan kérdéseket, amelyek eddig talán eszedbe sem jutottak.

Te milyen gyakran szoktál megállni, és csak úgy merengeni a mindennapokon? És most nem a bevásárlásra gondolok, hanem mondjuk arra, hogy átgondolod, mi az, amit jól csinálsz, vagy épp miben kellene fejlődnöd? Vagy csak egyszerűen azt, hogy érzed magad? Egész nap rohanunk, egyik feladatot végezzük a másik után, arra pedig nem nagyon marad idő és energia, hogy végiggondoljuk, merre is tartunk, vagy hálát adjunk mindazért, amink van. Pedig nagyon fontos lenne.

Fontos! Ez a játék nagyon mély gondolatokat indíthat el. Vannak nehezebb kérdések, amiket esetleg kényelmetlennek érezhetsz, vagy csak nem szeretnél válaszolni rá az adott pillanatban. Ilyenkor bátran húzz egy másik kártyát. Ez egy önismereti játék, előhozhat olyan gondolatokat, érzéseket, amikről korábban nem is tudtál.

További információk

Tömeg213 g
Méretek113 × 85 × 25 mm

Érdekelhetnek még…