Önismereti kártyacsomag

16000 Ft

Ez az önismereti kártyacsomag 1 db WeTime és 1 db My happy place kártyajátékot tartalmaz.

A WeTime egy kifejezetten szülőknek készült önismereti és társas kártyajáték, ami valódi, mély párbeszédet tud elindítani a párotokkal, hogy jobban megismerjétek magatokat és egymást, de akár egyedül vagy a barátaitokkal is használhatjátok a kártyát. Mert szülőnek lenni: a világon a legcsodálatosabb dolog, ugyanakkor folyamatos tanulás és kőkemény önismereti munka.

A My Happy Place 70 kérdést tartalmaz egy tudatosabb élethez, befelé figyeléshez, önmagadhoz való kapcsolódáshoz. Hisz a legrégebbi és legfontosabb kapcsolatod az, amit önmagaddal ápolsz.

Építsd be a mindennapi rutinodba, használd naplózáshoz, vagy válaszoljátok meg a kérdéseket egy tartalmas beszélgetés közben.

Ingyenes házhozszállítás 20.000 Ft feletti vásárlás esetén!

Cikkszám: 85646 Kategória:

Leírás

Önismereti kártyacsomag

Te milyen gyakran szoktál megállni, és csak úgy merengeni a mindennapokon? És most nem a bevásárlásra gondolok, hanem mondjuk arra, hogy átgondolod, mi az, amit jól csinálsz, vagy épp miben kellene fejlődnöd? Vagy csak egyszerűen azt, hogy érzed magad? Egész nap rohanunk, egyik feladatot végezzük a másik után, arra pedig nem nagyon marad idő és energia, hogy végiggondoljuk, merre is tartunk, vagy hálát adjunk mindazért, amink van. Pedig nagyon fontos lenne.

Fontos! Ezek a játékok mély beszélgetéseket is elindíthatnak. Vannak nehezebb kérdések, amiket esetleg kényelmetlennek érezhettek, vagy csak nem szeretnétek válaszolni rá az adott helyzetben, ilyenkor bátran passzoljatok. Ha pedig bármikor azt érzitek, hogy már nem komfortos nektek a játék, tegyétek félre egy időre a paklit. Ezek önismereti játékok, előhozhatnak olyan gondolatokat, érzéseket, amikről korábban nem is tudtatok.

További információk

Tömeg346 g