Képzeld el! – My happy place kártyacsomag

16000 Ft

A Képzeld el! – My happy place kártyacsomag 1 db My happy place és 1 db Képzeld el! kártyajátékot tartalmaz.

Képzeld el!, mi lenne, ha valaki felajánlana neked 100 millió forintot, ha eltöltesz egy éjszakát egy kísértetházban? Vagy ha tudnál teleportálni, de mindig meztelenül érkeznél? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket rejt a Képzeld el! beszélgetős kártyajáték. A nevetés garantált, de ne lepődjetek meg, ha egy-egy kérdésből komolyabb beszélgetés kerekedik. A játék 70 kérdést tartalmaz.

A My Happy Place 70 kérdést tartalmaz egy tudatosabb élethez, befelé figyeléshez, önmagadhoz való kapcsolódáshoz. Hisz a legrégebbi és legfontosabb kapcsolatod az, amit önmagaddal ápolsz.

Ingyenes házhozszállítás 20.000 Ft feletti vásárlás esetén!

Cikkszám: 43648 Kategória:

Leírás

Nálatok is vannak olyan esték, amikor beszélgetnétek egy jót, de nem juttok túl a mindennapi témákon? Vagy nektek is vannak olyan kérdéseitek, amikről szeretnétek beszélni, de nem meritek feltenni őket? A WeTime pont ebben tud nektek segíteni.

Fontos! Ezek a játékok mély beszélgetéseket is elindíthatnak. Vannak nehezebb kérdések, amiket esetleg kényelmetlennek érezhettek, vagy csak nem szeretnétek válaszolni rá az adott helyzetben, ilyenkor bátran passzoljatok. Ha pedig bármikor azt érzitek, hogy már nem komfortos nektek a játék, tegyétek félre egy időre a paklit. Ezek önismereti játékok, előhozhatnak olyan gondolatokat, érzéseket, amikről korábban nem is tudtatok.

További információk

Tömeg350 g

Érdekelhetnek még…