Rólam

Lucz-Krajcsovics Szandra vagyok, háromgyerekes anyuka, a WeTime megálmodója. Mindig is érdekelt az önismeret, de a gyerekek születése óta még szívesebben merülök el ebben a témában. Hiszek benne, hogy a gyerekek lelki és mentális egészsége érdekében nekem is rendben kell lennem, ismernem kell magam, harmóniában kell lennem önmagammal. És az önismeret nemcsak miattam fontos, hanem ez az alapja egy jól működő családnak és párkapcsolatnak is.

Amikor megszületett az első gyermekünk, hirtelen a feje tetejére állt az életünk. Megváltoztak a napjaink, a prioritásunk, a gondolataink, az érzéseink, és megváltozott a párkapcsolatunk. Egyik napról a másikra a női és férfi szerepeink háttérbe szorultak, anya és apa lettünk.

Sokkal kevesebb időnk jutott egymásra, és a kommunikációnk is sokszor a gyerekek körüli dolgokra és a mindennapokra korlátozódtak. Hiányzott a kettesben töltött idő, a mély beszélgetések, az intimitás. Hiányzott, hogy újra egymásra találjunk. Ekkor éreztük igazán, hogy még egy jól működő kapcsolatért is meg kell dolgozni.

Tudtuk, hogy egy őszinte beszélgetés sokat segítene, hogy újra közelebb kerüljünk egymáshoz, és hogy jobban értsük egymást, a másik érzéseit, gondolatait, de nem jöttek a szavak. És akkor jutott eszembe, milyen jó lenne néhány kérdés, ami segítene elkezdeni ezt a beszélgetést. Aztán úgyis jön minden magától. Így született meg a WeTime.

Lucz-Krajcsovics Szandra, WeTime