Posted on

Kártyajáték pároknak: mindig van miről beszélni!

A szürkeségbe könnyű belefásulni, és vitathatatlanul meg lehet feledkezni arról, hogy minden emberi kapcsolat alapja a kommunikáció. Egy kártyajáték pároknak azonban segíthet felidézni az egymás iránt érzett érzelmeket és még közelebb hozni titeket egymáshoz.

WeTime kártyajáték pároknak

Ezt tudja egy kártyajáték pároknak 

Egy beszélgetős játék segítségével újra felfedezhetitek egymást minden szinten 😛, megérthetitek a másik igényeit és a vágyait, valamint a saját érzéseiteket is egyszerűen, köntörfalazás nélkül oszthatjátok meg a társatokkal.

Számos helyzet van, amikor olyan nehéz megszólalni. Amikor szeretnétek a másikhoz fordulni, de nem megy, amikor nehéz beleképzelni magatokat a párotok helyébe és fogalmatok sincs róla, mi járhat a fejében. Amikor közel vagytok egymáshoz, de mégis olyan nagyon távol.

Egy kártyajáték pároknak segít kiszállni a mókuskerékből és képes olyan helyzetet, alkalmat teremteni, ahol végre tényleg kizárólag egymásra figyelhettek. Ahol nincsenek határidők, elvégzendő feladatok, kötelességek és elvárások, csak ti, ketten.

A WeTime beszélgetős játék számos kérdésen keresztül igyekszik hozzájárulni ahhoz, hogy újra meg tudjatok nyílni a párotoknak, olykor vicces, sokszor komoly, máskor pedig elgondolkodtató, mély beszélgetéseket indít el, amely által még közelebb kerülhettek egymáshoz. 

A kommunikáció erősíti az összetartozás érzését

Egy kártyajáték pároknak alkalmas olyan beszélgetések elindítására, amelyekre talán sohasem gondoltatok korábban. Megoszthatjátok egymással régi emlékeiteket, legbensőbb titkaitokat, félelmeiteket és vágyaitokat is. Közös terveket, álmokat szőhettek és olyan módokon is kapcsolódhattok egymáshoz, amelyeken keresztül korábban talán soha.

A beszélgetős játék olyan diskurzust hívhat életre köztetek, amely által erősödik a kapcsolatotok, az így létrejött kommunikáció pedig segíthet feloldani a feszültségeket és közelebb hozni titeket egymáshoz. A rendszeres játék visszahozza a tüzet a kapcsolatotokba, a szürke hézköznapok pedig újra színesek, izgalmasak és szenvedélyesek lesznek. A ki nem mondott szavak, a sértődések és megbántások helyét átveheti majd egy tiszta, nyílt kommunikáción alapuló őszinte, meghitt, bizalomra és szeretetre épülő, biztos kötődés.

A párkapcsolati kommunikáció sokkal több szavaknál. Elengedhetetlen az egymás iránti figyelem, a megértés, az empátia, a türelem és a tisztelet is. A WeTime kártyajáték pároknak segít megtalálni az utat egymás szívéhez és lelkéhez. Teszi mindezt nevetéssel,  játékossággal, sok-sok vidám perccel, ugyanakkor mély beszélgetésekből, komolyabb témákból sem lesz hiány akkor, ha kipróbáljátok a WeTime beszélgetős játékok egyikét. 

WeTime kártyajáték pároknak

Együtt minden könnyebb

Fontos azonban megjegyezni, hogy ezek a játékok csak eszközök. A valódi változás és fejlődés azon múlik, hogy ti magatok mennyire vagytok elkötelezettek a kapcsolatotok javítása iránt, hogy milyen mértékben vagytok képesek tenni a közös fejlődésetekért.  Mindig legyetek nyitottak és őszinték egymással, és ne feledjétek, hogy a szeretet és megértés ereje minden akadályt legyőz.

Vegyétek elő ezeket a játékokat, és merüljetek el az élményben! Legyen a beszélgetés és a játék az a varázslatos eszköz, amely segít összekötni benneteket és erősíteni a köteléket, ami örökre szól!